118 Studio

GETE

        COMMUNICATION

 

The new headquarters of Gete Communication is located in the industrial space Fabrik Gràcia in Barcelona. We propose an uninhibited, collaborative and creative project to transmit the values of the brand.

The premises is a 200m2 floor in a former textile factory of the nineteenth century, with large windows, high ceilings and original floor covered with continuous cement. We distributed the space in 4 areas, always maintaining the feeling of spaciousness and without too many visual barriers. We wanted to provide a feeling of freshness and creativity as well as serenity, taking into account the corporate profile of its customers.
On one side there are two meeting rooms and a boardroom glazed with black industrial style profiles and soundproofed with acoustic panels of minimalist design. On the other side of the premises, we propose more areas for common use, including the bathrooms, the industrial style kitchen in microcement and the dining area.

For the central area we decided on two large natural oak tables that can accommodate up to 16 workstations. To electrify these tables without going through the floor, we designed two very architectural iron separators, from table to ceiling, painted in green that give personality and intimacy to the space. Finally, we located the management area in an open space, but with some privacy provided by acoustic dividers and custom-made furniture.